|
Post by Darth Karth on Oct 20, 2006 8:11:05 GMT -5
Ez a Tatooine végtelen sivataga, melyben sok veszélyes vadállat él
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
Sith-tan?tv?ny V. Shien/Djem So haszn?l?ja
|
Post by Kina Akhara on Nov 15, 2006 10:40:35 GMT -5
Bolyongok a sivatagben.Nem tudom hogy kerültem ide.A döglesztő hőség és a perzselő nap egyszerre megörjíti és meg égeti az embert.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 15, 2006 12:36:16 GMT -5
A hõségben egy alakot látsz bár nem tudod hogy szemedet a hõség csalja-e vagy tényleg van ott valaki.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 17, 2006 10:28:56 GMT -5
Elindulok az alak felé.Vajon ki vagy mi lehet az.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 18, 2006 13:23:00 GMT -5
Elindulsz az alak felé. Ahogy egyre közelebb érsz úgy lesz egyre átlátszóbb. Hirtelen eltûni ka zemed elõl. De a domb mögül egy hatalmas homokjáróra bukkansz ami megvan sérülve és kis köpenyes lények mászkálnak körülötte.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 18, 2006 13:24:16 GMT -5
Előrántom a lézerkardom és a kis köpenyes lényeket megölöm Megpróbálom megjavítani a járművet.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 18, 2006 13:41:12 GMT -5
// Még most elfogadom ezt a postot de többet nem. Máskor hosszaban írjál és írd le a gondolataidat meg hogy ellenáltak stb. Nem csak ilyen gyorsan lerendezed õket.//
A jármûvet még ha megis tudnád javítani egyedül nem tudnád vezetni. Megint melátod az köpenyes alakot és valami van a kezében de túl messze van. Mikor ismét megmászol egy dombot egy hatalmas barlangot látsz.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 18, 2006 13:44:34 GMT -5
Meg indulok a barlang felé de valami iszonytató búz csapja meg az orrom.Az az érzésem támad hogy bent baj érhet.De nem foglalkozok vel.Legyőzöm ezt az érzést és megindulok a barlang bejárata felé.Vajon mi van bent tűnődöm ám már nem fordulhatok vissza.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 18, 2006 13:53:00 GMT -5
Pár lépés után bele lépsz valamibe. Egy óriási ürülék kupac. Mikor jobban körülnézel csontokat látsz és levegõt éerzel bejjebb a barlangból.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 18, 2006 13:56:00 GMT -5
Nem tudom mi van itt de ezt márcsak magamnak is megkell nézzem.De félelem fog el.Még nem vagyok túl erős.Tudom jól.De sokkal jobb itt mint a melegben.Eddig...
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 18, 2006 14:02:38 GMT -5
Nem tudod mióta jársz a barlangban de egy nagyobb üregben találod magad. A rémület jár át mikor meglátod a förtelemes Krayt sárkányt. Megtaláltad a barlangját. Rengeteg pénzt ér a bõre de még senki se ejtett el élõ példányt. Te se álnál be közéjük ezért óvatosan hátrálsz. A csukláys alak a sárkány fején áll. Valamit halkan suttog mire a Krayt megmozdul és kezd felkellni.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 18, 2006 14:05:18 GMT -5
Megpróbálok elbujni miközben összeszedem minden erőmet.Nem szeretnék valami vacsorája lenni az tény.Lassan kezembe veszem lézerkardom miközben arra gondolok mit csináljak.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 18, 2006 14:11:56 GMT -5
Végül nem veszed elõ a fénykardod mert hallottad hogy semmilyen fegyver nem sebezheti meg. Inkább kezdesz kirohanni a barlangból. Félúton hallod menydörgõ kiáltását. Felkellt és nagyon éhes.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 18, 2006 14:15:11 GMT -5
Egyre gyorsabban próbálok futni miközben hallom a sárkányt.Nem akarok vacsorája lenni.Nem birom az iramot.Azt érzem itt a vég.De nem hiszem hogy így ér véget az életem.Végül már kezd előttem feltűnni a kilyárat mikor elesek.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 18, 2006 14:22:15 GMT -5
Hirtelen megszûnik a zaj majd meglátod s zörnyet amint hatalmasat üvölt. A szíved megáll egy pillanatra és megf*gy az vér az ereidben. Gyorsan felálsz és kifutsz a járaton de a sárkány kiröppen rajta ás elõtted száll le. Látszólag nem ereszti el az ebédjét.
|
|