Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
Sith-tan?tv?ny V. Shien/Djem So haszn?l?ja
|
Post by Kina Akhara on Nov 18, 2006 14:25:21 GMT -5
Arrébb ugrok és futni kezdek.Nem tudom hogy de lekell gyõzzem ezt a szörnyet.Azt hiszem végem.Ez egy reménytelen dolog...
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 19, 2006 13:39:41 GMT -5
Összeszeded magad és felállsz. Inkább küzdve halsz meg minthogy meg add magad. A fénykardoddal a sárkánby orrát támadod. Mikor a sárkány megunja a játékot felrepül a levegõbe.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 20, 2006 10:20:32 GMT -5
Futni kezdek.Amikor a sárkány közeljön arréb ugrok.Végül megpróbálom meg sebezni és oda dobom a lézerkardom.Felveszem majd futok tovább.Nem tudok semmi másra gondolni csak a menekülésre.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 20, 2006 13:20:25 GMT -5
A Krayt egy tûzgolyót repít feléd ami melletted csapódik be és 2 métert repülsz a levegõben. Megpróbálsz felkellni. A Krayt od*nem b?rom az anyuk?dat*omja bûzös orrát és szagolgatni kezd téged. Kihasználod a pillanatot felveszed a fénykardod és az orrába szúrod. A szörny hatalmasat üvölt és vis*barna dolog*epül a barlangjába.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 24, 2006 12:55:23 GMT -5
Ötülök és közben futok el onan.Vissza kell jusak a sith akadémiára hogy küldetést kérjek.De hogy jutok innen ki.Nem szeretnék itt megfõni...
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 25, 2006 11:51:52 GMT -5
A fekete köpenyes alak veled szemben áll és suttog valamit egy rég kihalt nyelven. Mikor látja hogy nem érted ismét megszóala. - Gyere velem lányom és megtanítalak használni az igazi erõt. Ne kérdezz csak gyere. Majd megfordul és elindul a dûnék felé.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Nov 25, 2006 12:53:56 GMT -5
Elgondolkodok miközben megyek.Ki lehte ez?Hova visz?De nem érdekel tulságosan.Hatalom vágyam hatalmas volt.Követtem miközben azon jártak a gondolataim hogy milyen elképesztõ hatalomra tehetnék szert egy erõs mesterrel.Erõsebbnek érzem magam mostani mesteremnél.És azoknak az erõknek birtoklásában amire ez a valaki megtaníthat biztos erõsebb is leszek.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Nov 26, 2006 12:50:13 GMT -5
A férfi mintha nem is fáradna. Te kezdesz egyre szomjasabb lenni de nemsokára megérkeztek egy kis épülethez a sivatagban.// Ilyenbe lakott Obi-van is.// Kinyitja az jaótót és bementek rajta. Ezután leültet téged ad egy kis vizet. - Mit keresel itt lányom ahol a madár se jár. Rég nem láttam itt már senkit se.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Dec 12, 2006 9:52:06 GMT -5
Az fut végig az agyamon hogy mit is modjak. -Nem tudom.Ezt szeretném kideriteni.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Dec 12, 2006 13:20:46 GMT -5
- Nos gondolom azért jöttél, hogy tanuljál. A legnagyobb Sith akarsz lenni. De még sokat kell tanulnod. Érzem benned az erõt de gyenge vagy.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Dec 13, 2006 3:07:23 GMT -5
-Hát ez igaz.-az fut végig az agyamon mit kéne modjak.Nem értem mi van.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Dec 13, 2006 13:47:46 GMT -5
// Kicsit hosszabb postokat.//
- Mesélj nekem magadról. Honnan jöttél mi a célod. Nem minenkit tanítok csak aki megérdemli.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Dec 14, 2006 4:08:43 GMT -5
-A Naboo-ról jöttem.Célom az hogy legyek valaki.Nem szeretnék egy szánalmas senki maradni.Szeretnék erõs lenni.
|
|
|
Post by Areean Flogd on Dec 14, 2006 14:36:07 GMT -5
- Akkor lazulj el lányom. Megkeresek valamit. Nem érted mit beszél de ellazulsz. Odalép hozzád a kezét a fejedre teszi. Érzed ahogy az erõcsápjai az agyadat pásztázzák.
|
|
Kina Akhara
1. szint (10 pont)
Sith-tan?tv?ny
|
Post by Kina Akhara on Dec 18, 2006 10:18:38 GMT -5
Nem vagyok tisztában avval hogy mi történik.Nem vagyok jól de rosszul se.Nem érzem a végtagjaimat és gondolatban máshol járok.
|
|