|
Post by Jaster Clin on Nov 14, 2006 11:53:25 GMT -5
Ez egy kaszinó ami a A GID szórakoztató cég egyik ága.Itt sok pénzt lehet nyerni és elveszíteni.Elég gyakran mennek el az emberek üres kézzel...
|
|
|
Post by Dam Da-Niel on Nov 14, 2006 12:16:01 GMT -5
Ahogy belépek megcsapja az orrom az erős füst szag és az idegen fajok kavalkádja. A teremben körbenézve meglátom azt az alakot akit ideáig követtem. Épp akor találkozott egy férfivel. Közelebb húzódok hozzá, hogy halljam miről beszélnek. Közben úgy teszek mintha nagy figyelmet tanusítanék aziránt az asztalt iránt ahol Pazakot játszanak.
|
|
|
Post by Jaster Clin on Nov 17, 2006 9:32:03 GMT -5
Mikor sétálsz és nézed ahogyan a elszánt játékosok megpróbálnak minnél több pénzt zsebre.Ekkor egy hatalmas zörej rázza meg a termet.Elment a fény és csak a vészjelzõ mutatta a vészkijárat felé vezetõ utat...
|
|
|
Post by Dam Da-Niel on Nov 20, 2006 4:13:03 GMT -5
A félelem szagával telik meg a levegő, ahogy mindenki fejvesztve kezd menekülni. A nagy kavarodásban szem elől tévesztem a sithet. Az egyetlen esélyem, ha a végére akarok járni a dolognak, hogy követem azt a férfit akivel találkozott. Csak sodródom a tömeggel. A villódzó fények és a hangos sziréna minden más hangot elnyom, így reménykedem, hogy "láthatatlan" maradok. A vészkijáraton végig a sarkában maradok. Nem kell félnem, hogy észrevesz, mert a pánik eluralkodott mindenkin és ő is azzal foglalkozik, hogy kijusson minnél gyorsabban a helyről. Ha kiértünk megpróbálok a nyomában maradni. Ha sikerül és olyan helyen vagyunk ahol nem kell félnem, hogy megláthatnak akkor egy erőugrással elé ugrok. A fénykardom aktiválom és megpróbálom "maradásra bírni".
|
|