|
Drakna
Oct 21, 2006 5:21:27 GMT -5
Post by Darken Keinar on Oct 21, 2006 5:21:27 GMT -5
Egy kisebb, főleg kereskedelemmel foglalkozó település. Kb. 200 lakosa van.
|
|
|
Drakna
Nov 14, 2006 11:07:49 GMT -5
Post by Dam Da-Niel on Nov 14, 2006 11:07:49 GMT -5
Dam éppen délre ért a városba. Az útja a kikötőbe vezetett. A hajók között járva kereste a számára megfelelő hajót, mikor egy beszélgetésre lett figyelmes. - Nem érdekelnek a kifogásaid. Még ma este el kell indulnunk a rakománnyal a Bespinre. - mondta egy jól megtermett férfi. - Értem én, de nincs elég berakodó munkás. Így nem tudjuk befelyezni a rakodást.- felete egy kis sunyi képű alak. Ekkor beszélgetésüket félbehagyva mind a ketten az ott álló Damra lettek figyelmesek. - Mi van nem tetszik valami? - kérdezte a nagydarab. - Tán valami munka kéne? Ha nem akkor takarodj, hagydd végezni a dolgunkat. - Elézést, de tényleg kellene valami. Véletlenül hallotam a beszélgetésüket. - ekkor a sunyi képű alak felhorkant, de Dam figyelmen kívül hagyta. - Épp a Bespinre tartok és fuvar kellene. - Mi nem szállítunk senkit. - jelentette ki a nagydarab. Ekkor a kicsi oldalba lökte és odahajolva a nagydarabhoz súgott neki valamit. Ekkor Damhoz fordult: - Mi nem foglalkozunk csak kereskedelemmel. De szükségünk lenne valakire a be és kirakodásnál, de ez az útért cserébe méltányosnak tűnik. Na mit szólsz hozzá? - Rendben. - felete Dam kényszerűségből, mert minden képpen el kellett jutnia a Bespinre és nem tudta mikor megy majd a következő hajó. - A nevem Dam Da-Niel. - Az én nevem Tallion. Azé a nagydarabé pedig Fullton. Most pedig gyere megmutatom mit kell hova pakolni. Épp estére végeztek a pakolással. Dam szállt be utoljára az öreg kissé elnyűtt hajóba. A rámpa nagy csörömpöléssel zárult be mögötte. Fullton hátrafordulva morogta: - Kérjük kedves utasainkat, hogy rögzítsék magukat és készüljenek fel az utazásra. Az engedélyt megkapva a hajó nagy dübörgéssel felszállt és az űrt elérve a csillagok között elindult a Bespin felé. Dam már nem látta a hiperugrást mivel mély jedi transzba kezdett.
|
|