|
Post by Darth Karth on Oct 14, 2006 8:25:32 GMT -5
Ez Kashyyyk felszíne, mely igen sötét mivel az eget teljesen eltakaják a több kilométeresre is megnõtt fák lombjai. A felszínt sok vadállat népesíti be
|
|
Benc Lodder
1. szint (10 pont)
Fejvad?sz
Fejvad?sz, zsoldos, csemp?sz
|
Post by Benc Lodder on Nov 14, 2006 11:42:05 GMT -5
Lemegyek a lifttel de sehol sem látom Kryget.Végül elövök egyet a vak világba és így szólok: -Gyere elő te mocsok.
|
|
|
Post by Jaster Clin on Nov 14, 2006 12:00:07 GMT -5
Mikor léptél kb. 10-t egy nagy robbanás vonja el a figyelmedet.Mikor megfordulsz a lift fél útnál égni kezd.az égéstõl elszakadnak a tartó kötelek és lezuhan a lift.Ekkor meglátod Kryg-t.A ellenséged kezében egy eddig nem ismert lézer puska van.Elkezd lõni feléd. Közben hangos röhögéssel körítve mond valamit. -Na itt most kiderül, hogy ki a szolga!Bruhhahahbruha!!-mondja és befejezi a lövés sorozatot. Te beverted a fejedet a földben és teljesen elszédültél.Kryg már szinte meghúzta a ravaszt amikor egy hatalmas földrengés rázza meg a talajt. Nagyon kiváncsi vagy rá, hogy mi történt....
|
|
Benc Lodder
1. szint (10 pont)
Fejvad?sz
Fejvad?sz, zsoldos, csemp?sz
|
Post by Benc Lodder on Nov 14, 2006 12:04:05 GMT -5
Nem tudom mifolyik körülöttem.Eszetlenül lövök.Homályosan látok. Elkezdem nézni mitörténik körülöttem.Fordal a kiváncsiság de nem látok jol.Kitisztult a látásom és azt látom hogy...
|
|
|
Post by Jaster Clin on Nov 18, 2006 13:12:38 GMT -5
//Pls. a postomhoz megfelelõen írjál!Úgyhogy módosítsd//
|
|
|
Post by wowposter on Nov 14, 2008 1:32:42 GMT -5
|
|