|
Post by Jaster Clin on Nov 13, 2006 12:16:18 GMT -5
Egy kis fogadó a dock környékén....
|
|
|
Post by Jaster Clin on Nov 13, 2006 13:21:57 GMT -5
Amikor már szinte kiléptél a kocsmából egy lövés találja el az ajtót.Mikor megfordulsz a twi'lek kezében egy sugár vetõvel nevetve áll elõted. -Azt hiszed, hogy eltévesztettem?Hát...NEM!csak azt akartam, hogy megfordulj!-mondja és várja a válaszodat. Közben a kocsmában a vendégek elbújtak és a fedezékükbõl nézik az eseményeket...
|
|
Benc Lodder
1. szint (10 pont)
Fejvad?sz
Fejvad?sz, zsoldos, csemp?sz
|
Post by Benc Lodder on Nov 14, 2006 10:35:04 GMT -5
-Még mindig nem hiszem hogy nem vagy olyan béna hogy ezt ne hagyd ki.-mondom szemrehányóan mikor tudom hogy csak a büszkeség beszél belőlem.Nem hiszem hogy harcban túl sok esélyem lenne,de azért előveszem a fegyverem.
|
|
|
Post by Jaster Clin on Nov 14, 2006 10:44:29 GMT -5
A twi'lek:Kyrg elneveti magát és nagy magabiztosággal szól hozzád. -Hát...úgy látom harcolni akarsz!Legyen úgy ahogy te akarod!-mondja és a szíved felé kedz ellõni....
|
|
Benc Lodder
1. szint (10 pont)
Fejvad?sz
|
Post by Benc Lodder on Nov 14, 2006 10:46:56 GMT -5
Még időben arrébb ugrok a lövés elől és szintén lövök. -Úgy látom jobb lenne komojabban venni a dolgot.-azzal leadok még egy lövést.
|
|
|
Post by Jaster Clin on Nov 14, 2006 10:52:01 GMT -5
Kryg kikerüli a lézernyalábokat, de elveszti az egyensúlyát és elesik.Közben lead neked pár lövést ám azok nagyon gyengék.Mikor leesik a földre egy hatalmasat koppan a feje a földben.Ez nagyon felidegeli õt és miközben ül fel elõvesz a zsebéébõl egy hõdetonátor szerû gránátot.Kibizosítja és feléd dobja.Csak egy fedezék mögött élheted túl a gránát robbanását....
|
|
Benc Lodder
1. szint (10 pont)
Fejvad?sz
|
Post by Benc Lodder on Nov 14, 2006 10:55:24 GMT -5
Be ugrok egy kisebb sikló mögé és mikor felrobban a gránát odamegyek a földönfekveő Kyrg-hez és rászegezem a fegyverem. -Ki a szolga?-mondom nevetve majd hátrébb álok.
|
|
|
Post by Jaster Clin on Nov 14, 2006 11:08:35 GMT -5
-Hát az biztos hogy nem ÉN!-mondja és térdhajlaton rúg téged.Te ettõl összeesel így el tud menekülni Kryg.Feláll és rögtön abban a pillanatban oldalba rúg,hogy nehogy te is felkelj.Ezek után a hátadra vág ami nagyot csattan de nem fáj.Ekkor kirohan és az Árnyföldébe levezetõ lifthez rohan....
|
|
Benc Lodder
1. szint (10 pont)
Fejvad?sz
|
Post by Benc Lodder on Nov 14, 2006 11:11:20 GMT -5
Utána lövök de nem talál.Követem de közben félelem fog el.Vajon mitörténik velem Árnyföldön.Minden erőmet összeszedve követem.
|
|
|
Post by Jaster Clin on Nov 14, 2006 11:31:06 GMT -5
|
|
|
Post by wowposter on Nov 14, 2008 1:32:48 GMT -5
|
|